Tgrt Haber

Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 17:08 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 17:36

Ağrı'da aynı yönde seyir halinde olan yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. İki araç da refüjdeki direklere çarparken, kazada 11 kişi yaralandı.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Ağrı​'da öğle saatlerinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. Kontrolden çıkan yolcu otobüsü​ ve kamyonetin çarpıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza Patnos-Hamur karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi.

ŞERİT İHLALİ KAZA GETİRDİ

Ş.A. yönetimindeki 34 GLA 664 plakalı yolcu otobüsü, Suvar kavşağına geldiği sırada, aynı yönde seyreden M.Ç. idaresindeki 27 ANB 092 plakalı kamyonetin sol şeride geçmesiyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da orta refüjde bulunan direklere çarptı.

Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

11 KİŞİ YARALANDI

Oluşan kazada E.E., M.D., D.B., G.B., R.A., H.G., S.N.C., K.A., Y.Y., D.A. ve kamyonet​ şoförü M.Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Tutak Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...