Tgrt Haber

Yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Merve öğretmenden acı haber!

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Temmuz 2022 14:54 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 15:22
Yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Merve öğretmenden acı haber!

Irak'ın kuzeyinden yola çıkıp Diyarbakır'a gitmekte olan yolcu otobüsü, Şırnak'ta karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Bir kişinin öldüğü, 11 kişinin de yaralandığı feci kazada ölen kişinin genç bir öğretmen olduğu ortaya çıktı.

Şırnak​'ta yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kaza​ sonucu ortalık adeta savaş alanına döndü.

Irak'ın kuzeyinden yola çıkıp Diyarbakır'a doğru gitmekte olan yolcu otobüsü, İdil ilçesine bağlı Özbek köyü mevkisinde karşı yönden gelen bir otomobil​ ile kafa kafaya çarpıştı.

1 ÖLÜ, 11 YARALI

Kaza sonucu sonucu otobüs​ sürücüsü Ömer Uğur ile beraber 10 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan Merve Batmaz ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilirken, Merve Batmaz'ın cenazesi otopsi için İdil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Merve öğretmenden acı haber!

TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ÇIKTI

Feci kazada hayatını kaybeden Merve Batmaz ile ilgili bilgiler de ortaya çıktı. Genç kadının İdil ilçesindeki Oyalı Köyü Mevlana Ortaokulu'nda müdür yardımcısı ve Türkçe öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...