Tgrt Haber

Yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 05:50 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 09:56

Uşak’ta bir yolcu otobüsü, aynı güzergahta ilerleyen salça yüklü tıra arkadan çarptı. Feci kazada 1’i ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı

Uşak​'ta gece saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza​ meydana geldi. Afyonkarahisar istikametine ilerleyen S.Ç. kontrolündeki yolcu otobüsü, salça yüklü tıra​ arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Sağlık ekibi, polis, jandarma ve itfaiye yönlendirildi.

Feci kaza sonucu yaralanan otobüs​ sürücüsü S.Ç. ve hostes Y.E.K. (19) ile 11 yolcu ambulansla Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılırken, 2 yolcunun da 112 Sağlık ekiplerince ambulansta tedavisi yapıldı.

BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Öte yandan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan hostes Y.E.K.'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazadan dolayı kapanan yol ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu tek şeritten trafiğe açılabildi.

Kazadan dolayı olay yerine gelen Uşak Valisi Turan Ergün, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz'den bilgi aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...