Tgrt Haber

Yoldan atılan izmarit 20 dönüm araziyi küle çevirdi 

23 Haziran 2023 18:57 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 18:57
Yoldan atılan izmarit 20 dönüm araziyi küle çevirdi 

Tekirdağ'da yol üzerinden geçen araçların dikkatsizce fırlattığı sigara izmariti, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz'un emek vererek ektiği 20 dönüm arpa tarlasını küle çevirdi.

Hatip Mahallesi Karatepe mevkiinde gerçekleşen bir olay sonucunda, Çorlu​ Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz'un ektiği 300 dönümlük biçilmemiş arpa tarlası yangınla karşı karşıya kaldı. Yangının kaynağı olarak iddia edilen sigara izmariti, o bölgeden geçen araçlardan atıldığı ileri sürüldü.  

Dumanların yükselmesi ve yangının büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu fark edip itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yangın​ kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle 20 dönümlük alan küle döndü.  

Öte yandan olayla ilgili konuşan görgü tanığı Ali Akpınar, "Yangını geri dönüşüm tarafından görüp hemen engellemek için seferber olduk ve itfaiyeyi aradık, çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.  

Yoldan atılan izmarit 20 dönüm araziyi küle çevirdi 

Yangınla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı. 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...