Tgrt Haber

Bağdat Caddesi’nde korkunç kaza: Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Aralık 2022 08:05 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 08:11

İstanbul Kadıköy’de süratli olduğu belirtilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan vatandaş hayatını kaybederken sürücü ise olay yerinden kaçtı.

KadıköyBağdat Caddesi’nde sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada iddiaya göre süratli olduğu belirtilen otomobil, o esnada aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen Yusuf A. isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Yusuf A. feci şekilde hayatını kaybederken sürücü​ ise olay yerinden kaçtı.

KAZA ANI KAMERADA

Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Yusuf A.’nın hayatını kaybettiği belirledi. Yusuf A’nın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılırken, yaşamını yitirdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan Yusuf A.'nın ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücüyü arama çalışmaları sürüyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...