Tgrt Haber

'Yolyemezler'in gizli bölme numarasını polis yemedi! Karga tulumba gözaltı kameraya yansıdı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2023 19:47 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 19:59

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin düzenlediği operasyonda, 'Yolemezler' suç örgütü lideri Mehmet Selim A., Büyükçekmece'deki bir villada bulunan gizli bölmede yakaladı. Zanlının ve çetenin karga tulumba gözaltına alındığı anlar kameraya anbean yansıdı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyon kapsamında İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir illerinde eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Yapılan operasyonlarda çete lideri de dahil olmak üzere toplam 27 kişi gözaltına alındı. 'Yolyemezler' adlı suç örgütünün elebaşı Mehmet Selim A.'nın, Büyükçekmece'deki bir villada gerçekleştirilen baskın​ sırasında polisten kaçmak için villanın içindeki gizli bir bölgede saklandığı ve bu gizli alanda polisten kaçmaya çalıştığı belirlendi.

Çete lideri gizlendiği saklı bölmede yakalanırken, aynı yerde ve diğer adreslerde ise 18 ruhsatsız tabanca, bir AK-47 tipi kalaşnikof tüfek, 1 uzi marka otomatik tabanca, 2 av tüfeği, 3 adet otomatik tabanca, 23 şarjör ile bu silahlara ait değişik çaplarda bin mermi, 1 çelik yelek, 15 kar maskesi, 2 GPS takip cihazı, bir miktar uyuşturucu madde ve 100 bin lira nakit para ile 8 bilgisayar ele geçirildi.

Suç ağının yöneticisinin de aralarında bulunduğu toplam 27 şüphelinin sorgusu devam ediyor. Çete lideri Mehmet Selim A.’nın gizli bölmeden çıkarılarak gözaltına alındığı anlar, operasyonu düzenleyen polislerin el kameralarına anbeanyansıdı.

KARGA TULUMBA ÇIKARILDI

O anlar saniye saniye kayda geçerken, ilginç görüntülerde şüpheliler bulundukları yerden çıkarılarak yere yatırılıp kelepçeleniyor. Emniyetteki sorguları devam eden çete fertleri, ifade işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...