Tgrt Haber

Yozgat’ta eski eşini çocuğunun gözü önünde bıçaklayan cani koca tutuklandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2022 10:28 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 10:36
Yozgat’ta eski eşini çocuğunun gözü önünde bıçaklayan cani koca tutuklandı

Yozgat’ta çocuklarının gözü önünde tartıştığı eski eşini ve halasını cami avlusunda bıçaklayarak yaralanan cani eski koca tutuklandı. Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yer alan "Yozgat'ta kadını bıçaklayan koca serbest bırakıldı" iddiaların gerçeği yansıtmadığına dair yazılı açıklamada bulundu

Yozgat’ta Aşağı Çatak Mahallesi Ali Efendi Camisi avlusunda meydana gelen olayda eski eşi bir çocuk annesi E.B.M. ile bir araya gelen B.G.B. (34), çocuğunu göstermediği iddiasıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken B.G.B. önce araya giren eski eşinin halası 53 yaşındaki H.D.’yi daha sonra ise eski eşi E.B.M.’yi çocuğunun gözü önünde bıçakla yaraladı.

2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ALARAK KAÇTI

Kanlar içinde yerde kalan kadınların görüntüleri bir vatandaş tarafından kameralara saniye saniye yansıdı. Olay sonrasında cani eski koca 2 yaşındaki çocuğunu alarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar ihbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

CANİ ESKİ KOCA TUTUKLANDI

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde B.G.B. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı daha sonra sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Başsavcılık sosyal medyadaki iddiaların gerçeği yansıtmadığına dair açıklama yaptı

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yer alan "Yozgat'ta kadını bıçaklayan koca serbest bırakıldı" iddiaların gerçeği yansıtmadığına dair yazılı açıklamada bulundu. Sosyal medyadaki iddialara Başsavcılıktan yapılan açıklamalara ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“13 Ağustos 2022 tarihinde müşteki E.B.M ile eski eşi şüpheli B.G.B. arasında 2 yaşındaki çocuklarının velayeti ve görüşmesi kapsamında aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu şüpheli B.G.B’nin müştekiyi ve halasını bıçakladığı olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli B.G.B. ile olay yerinde bulunan babası İ.B hakkında derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Şüpheli B.G.B. aynı gün gözaltına alınmış tutuklanması istemiyle 14 Ağustos 2022 tarihinde çıkarıldığı Yozgat Sulh Ceza Hakimliğince 'boşandığı eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs suçundan' tutuklanmış, halen Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunmaktadır. Müşteki poliklinik servisindeki bir günlük tedavisinin ardından taburcu edilmiş, soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir. Sosyal medya mecralarındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...