Tgrt Haber

Yozgat’ta mide bulandıran görüntü: Zincir marketten aldılar, içinden fare ölüsü çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2022 11:07 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 11:58
Yozgat’ta mide bulandıran görüntü: Zincir marketten aldılar, içinden fare ölüsü çıktı

Yozgat’ta doğum günü kutlamak isteyen üniversite öğrencisi bir grup, zincir marketten aldıkları cips paketinden çıkan fare ölüsünü görünce şoke oldu.

Yozgat’ta kız yurdunda kalan 4 arkadaş doğum günü​ kutlaması için bir zincir market şubesinden cips aldı. Kutlama için hazırlık yapan gençler odalarına gelip cips paketini tabağa boşalttıkları anda cipsin içinden fare ölüsünü gördü. O anları kamera altına alan öğrenciler durumu CİMER ile Tarım ve Orman Bakanlığı Alo 174 İhbar Hattı’na durumu ihbar etti. Polis ekiplerine şikayette bulunan gençlerin o anları kameralara saniye saniye yansıdı.

“İNSAN HAYATINI BU KADAR BASİT Mİ?”

Cips paketinin içinden çıkan  fare  ölüsünü gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyleyen Hatice Kına, “Geçen gün aldığımız cipsin içinden fare ölüsü çıktı. Doğum günü için toplanmıştık arkadaşlarımızla birlikte. Cips paketini tabağa döktüğümüzde fare ile karşılaştık. Şok olduk, arkadaşlarımızın bazıları kustu. İnsan hayatını basitmiş gibi algılıyorlar. Ben bütün yetkililere sesleniyorum, olay soruşturulmalı. Bunları çocuklarımız, ailemiz herkes yiyor ve hastalık sahibi oluyoruz. Pakette hiçbir şekilde delik yoktu, zaten paketi açtığımızda içinden çok şükür yemedik. Tabağa döktük, böyle bir olayla karşılaştık. Biz 4 arkadaşla yurtta kalıyoruz. Arkadaşımızın doğum gününü kutlayacaktık, servis tabağına cipsi döktüğümüzde fareyi gördük ve şok olduk. Bunun için gerekli her yere başvuru yapacağız" dedi. 

Yozgat’ta mide bulandıran görüntü: Zincir marketten aldılar, içinden fare ölüsü çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hiç28 Kasım 2022 11:53

Keşke hangi marka olduğuda söylense

Sonraki Haber Yükleniyor...