Tgrt Haber

Yozgat'taki otobüs faciasında kahreden detay! Uçak bileti bulamadı 

21 Ağustos 2023 15:20 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 18:37
Yozgat'taki otobüs faciasında kahreden detay! Uçak bileti bulamadı 

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen feci kazada eşi ve bir çocuğuyla birlikte vefat eden Hakan Hasgül hakkında acı bir detay ortaya çıktı. Sivas’ta aracını sattığı için dönüşte otobüse binen Hasgül’ün, İstanbul dönüşünde uçak bileti bulamadığı için otobüsle döndüğü öğrenildi. 

Sivas’tan İstanbul’a dönerken Yozgat Sorgun'da otobüs kazasında hayatını kaybeden Hakan Hasgül'ün komşusu kahreden detayı açıkladı. Hasgül’ün Sivas’a aracını satmak için gittiği ve otobüsle dönerken kazada eşi Züleyha Hasgül ve küçük çocuğu Eymen Kadir Hasgül’le birlikte öldüğü öğrenildi. 

UÇAK BİLETİ BULAMADI, OTOBÜSLE DÖNDÜ

Hasgül'ün komşusu Mehmet Özbek kazayı haberlerden öğrendiğini söylerken "Öğrendikten sonra çok üzüldük. Çok değerli bir arkadaşımız komşumuzdur Hakan. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Kendi özel arabasıyla gidiyor. Orada arabasını satıp 2 katlı ev alıyor. İstanbul dönüşünde uçak bileti de bulamadığı için otobüsle dönüyor" dedi. 

Yozgat'taki otobüs faciasında kahreden detay! Uçak bileti bulamadı 

"YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ AYRI GİTMEZDİ"

"Ben Diyarbakırlıyım kendisi de Sivaslıydı. İstanbul’a geldiğimizden beri kapı komşumdu. 2 aile gibiydik. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Yıllarca beraber çalıştık. Benim 2 kardeşim vardı onlar da kaza da vefat ettiler onlarla da beraber çalışıyorlardı. Hatta 1 ay önce düğünüme geldiğinde trafik kazasında ölen ‘Nuri ile Mustafa’yı unutmuyorum çok özledim’ demişti" 

Hasgül’ün 1 buçuk yıl önce ölen babasının yanında Kayabaşı’nda mezar satın aldığı da öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dün gece yarısı meydana gelen otobüs kazasında Sivas’tan otobüsü binip İstanbul istikametine seyahat etmek isteyen 12 yolcu ölürken 19 yolcu da yaralanmıştı. Yaralanın olduğu kazada yaralılar ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat'taki kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...