Tgrt Haber

Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez’in PKK albümü! Örgüt kamplarında yeni fotoğrafları çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Nisan 2023 07:11 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 07:23
Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez’in PKK albümü! Örgüt kamplarında yeni fotoğrafları çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince İstanbul’da yakalanan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ayten Dönmez’e ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Terör örgütü PKK kamplarında çekildiği öne sürülen skandal fotoğraflarda Dönmez’in teröristler ile sarmaş dolaş olduğu göründü. 

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ayten Dönmez dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından terör örgütü PKK/KCK ve Suriye uzantısı PYD’nin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışma kapsamında gözaltına alındı. Dönmez polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

PKK ALBÜMÜ ÇIKTI…

Dönmez’e ait olduğu ileri sürülen teröristlerle yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Dönmez, Irak’ın kuzeyinde ve Suriye kırsalındaki PKK kamplarında çekildiği tespit edilen fotoğraflarda diğer terör örgütü mensupları ile görüldü. Yeni görüntülerde Ayten Dönmez’in Kandil, Hakurk ve Avaşin gibi bölücü terör örgütünün eğitim kamplarında çekildiği sanılan fotoğraf karelerinde, diğer teröristler ile sarmaş olduğu tespit edildi.

TERÖRİSTİN ÜZERİNDE BULUNDU

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez’in kırsaldaki teröristler ile beraber görüldüğü ilk fotoğraf kareleri dün ortaya çıkmıştı. Vekil adayına ait olduğu saptanan o fotoğrafların, yılı belirtilmeyen tarihlerde kuzey Irak kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinden çıktığı öğrenildi.

Fotoğraflarda, Dönmez’in terör örgütünün kampı olarak değerlendirilen bölgelerde diğer teröristler ile samimi görüntüleri yer alıyor. Yeni fotoğraflarda, bazıları etkisiz hale getirilen teröristler ile Dönmez eğitim sonrasında yan yana yer alıyor. Fotoğrafların, terör örgütünün kırsaldaki silahlı eğitim alamı, sığınak ve mağara çıkışlarında çekildiği tespit edildi.

Dönmez’in yanında bulunan görüntülerdeki diğer teröristlere dair incelemeler ise güvenlik ve istihbarat birimlerince çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...