Tgrt Haber

Yüksekova’da depremde bazı köylerde evlerin duvarında çatlaklar oluştu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ocak 2024 02:32 - Güncelleme : 01 Ocak 2024 02:34
Yüksekova’da depremde bazı köylerde evlerin duvarında çatlaklar oluştu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen 4.4 ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerde ilçenin bazı köylerinde evlerin duvarlarında çatlaklar oluştu.

Yüksekova​ ilçesinde saat 19.37’de 4.4 ve saat 20.06’da 4.5 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokağa döküldü. 

Artçı sarsıntıların devam ettiği ilçede araçlarına yakıt almak isteyen vatandaşlar, akaryakıt​ istasyonlarında yoğunluk oluşturdular. Deprem sonrası akaryakıt kuyruğuna giren vatandaşlar, geceyi araçlarında geçirecekleri için yakıt aldıklarını belirttiler.

Depremlerde ilçenin bazı köylerinde evlerin duvarında çatlaklar oluştu. Hakkari​ Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik​ başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Ekipler köylerde hasar tespit çalışması yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...