Tgrt Haber

Yunanistan'a kaçarken yakalanan 5 FETÖ'cü ile 1 PKK'lı tutuklandı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
02 Ocak 2023 16:20 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 16:23
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 5 FETÖ'cü ile 1 PKK'lı tutuklandı

Türk güvenlik güçleri FETÖ ve PKK örgütlerine bir darbe daha indirdi. Yunanistan'a kaçmak üzereyken yakalanan 5 FETÖ/PDY şüphelisi ile 1 PKK şüphelisinin tutuklandığı bildirildi.

Edirne’de, Yunanistan​'a kaçmak üzereyken yakalanan 5 FETÖ/PDY şüphelisi ile 1 PKK​ şüphelisi tutuklandı.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde birinci derece askeri yasak bölgedeki Hudut Kartalları, devriye faaliyeti esnasında durumundan şüphelendikleri 6 şahsı yakaladı. Yakalanan şahısların kimlik kontrolü yapılmak üzere gözaltına alındı. Yapılan kimlik kontrolünde 5’i FETÖ/PDY üyesi olduğu ve 1 PKK üyesi olduğunu belirlemesi üzerine nöbetçi savcıya bilgi verildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Jandarmada alınan ifadelerinde yasadışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalıştığını belirten FETÖ/PDY şüphelileri U.P., Z.Y. S.D. Y.A ve E.T've PKK şüphelisi Z.K jişlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...