Tgrt Haber

Yürek yakan ölüm! Ekmek parası peşindeyken feci şekilde can verdi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2023 16:36 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 16:40

Adana'da bir elektrik ustası inşaata hat çekmek için bir evin damına çıktı. Yüksek gerilim hattı tellerinden akıma kapılan adam, feci şekilde can verdi.

Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde 50 yaşındaki elektrik ustası ekmek parası peşindeyken feci şekilde can verdi. Dehşete düşüren olay, saat 13.00 sularında Bey Mahallesi'nde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; elektrik ustası Mehmet Önen, bir inşaata elektrik hattı çekmek için yanındaki evin damına çıktı. Bir süre sonra Önen, yüksek gerilim hattı tellerinden akıma kapıldı.

TALİHSİZ ADAM ÖLDÜ

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Önen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BU İLK DEĞİL

Aynı sokakta daha önce kendisinin de elektrik akımına kapıldığını ve ağır yaralandığını dile getiren Seyhan Sözütek, "Ben de aynı şeyi yaşadım ama neyse ki hayattayım. Geçen yıl çalışırken yüksek gerilim hattına kapıldım. Bacaklarım, kollarım yandı; köze döndü. Bu birinci, ikinci değil; dördüncü, beşinci vaka. Yetkililere dilekçe verdik ama sonuç alamadık" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...