Tgrt Haber

Kayseri'den yürekleri ısıtan görüntüler: Ellerinde tepsilerle yollara düştüler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2023 22:02 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 22:28

'Yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası yaşadıkları illeri terk eden depremzedeleri Kayseri'de halk ellerinde tepsi tepsi yemekle karşıladı. Şehirdeki herkes, depremzedelere yemek ve yiyecek ikramı için adeta yarışa girdi. İşte o duygulandıran görüntüler...

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem​ felaketi sonrası büyük bir yıkıma uğrayan illerde arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 'Yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan depremde sağ kurtulan depremzedeler de çevre illere gidiyor..

ELLERİNDE TEPSİLERLE SOKAKLARDA GEZİYORLAR

Deprem bölgesinden Kayseri​'ye giden depremzedeler, Kayseri halkının kendilerine kucak açmasıyla karşılaştı. Kayserililer, şehre gelen depremzedeler için sokaklara dökülerek yiyecek ve içecek ikramı yarışına girdi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYENLER DUYGULANDI

Sokak ve caddelerde ellerinde tepsilerle gezen bölge halkı, yoldan geçen araç ve depremzedelere sıcak çorba, dürüm vb. ikramlarda bulunuyor. Depremzedelere yardım için ellerinde tepsilerle sokağa inen halk görenleri duygulandırdı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM BÖLGESİNDEN CANLI YAYIN

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...