Tgrt Haber

Öğrenci yurdunda zehirlenme şüphesi: 35 kişi hastanelik oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
29 Eylül 2022 23:05 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 00:14
Öğrenci yurdunda zehirlenme şüphesi: 35 kişi hastanelik oldu

Osmaniye'deki bir lisenin kız öğrenci yurdunda çok sayıda öğrenci yemek yedikten sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri olan 35 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Osmaniye​'nin Kadirli​ ilçesinde bulunan Osman Gazi Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nda zehirlenme​ şüphesiyle onlarca öğrenci hastanelik oldu.

35 ÖĞRENCİDE MİDE BULANTISI VE KUSMA ŞİKAYETİ

Yurtta kalan öğrenciler, akşam yemeği yedikten sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri bulunan 35 öğrenci, ilçedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrencilerden 8'i tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Bozkurt, Kadirli Devlet Hastanesi'ndeki öğrencileri ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı. Öğrencilere geçmiş olsun dileğinde bulunan Tapsız, öğrencilerin genel durumunun iyi olduğunu, rahatsızlıklarının tespitiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...