Tgrt Haber

Yusuf Dikeç annesiyle ilgili çirkin yorumlara cevap verdi! "Annesinden utanan ülkesinden utanır"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: SABAH
26 Ağustos 2024 15:13 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 16:25
Yusuf Dikeç annesiyle ilgili çirkin yorumlara cevap verdi! "Annesinden utanan ülkesinden utanır"

Paris Olimpiyatları'nın simgesi haline gelen ve dünya çapında tanınan Yusuf Dikeç annesi ile ilgili gelen kötü yorumlara cevap verdi. Dikeç, “Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar.” dedi.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda ülkemize gümüş madalya​ getiren milli atıcımız Yusuf Dikeç​, simge haline gelen atışıyla dünya çapında tanınır hale geldi. Gözlüksüz, korumasız bir şekilde atış yapan Dikeç'i dünya starları bile paylaştı. 

Ünlü Türkiye sınırlarını aşan Yusuf Dikeç'in geçtiğimiz günlerde annesinin fotoğrafını paylaşarak “En değerlim” anlamına gelen “My Most Precious” notunu düştü. 

Dikeç'in annesiyle yaptığı paylaşıma çirkin yorumlar gelince sosyal medyada gündem oldu. 

"ANNESİNDEN UTANAN ÜLKESİNDEN UTANIR"

Yusuf Dikeç, annesine yönelik çirkin ifadeler sonrası sabah.com.tr’ye konuştu. Dikeç, “Hep şunu söylüyorum. Allah, bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne sevgisi ve vatan sevgisini eksik etmesin. Çünkü annesinden utanan ülkesinden de utanır. Annesini sevmeyen ülkesini de sevemez.” dedi.

Dikeç, annesi​ ile olan fotoğrafına gelen, ‘Avrupa’ya rezil olduk’ ifadesini ise şöyle değerlendirdi:

“Bak bir Türk çıktı, bir şey yaptı, bütün dünya onu taklit ediyor. Bizim kimseyi taklit etmemize gerek yok, biz kendi ayak izlerimizi bırakacağız, bizi takip edecekler.”

"ZÜBEYDE ANNE'NİN FOTOĞRAFINA BAKSINLAR"

Dikeç, “Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Ben kafama takmıyorum. Bizim yapacak işlerimiz var. Ama bu zihniyete de teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: SABAH
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramiz27 Ağustos 2024 04:33

Helal

Sonraki Haber Yükleniyor...