Tgrt Haber

Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe! Uyuşturucu operasyonları dur durak bilmiyor: Samsun'da 20 gözaltı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ekim 2023 11:56 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 12:01
Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe! Uyuşturucu operasyonları dur durak bilmiyor: Samsun'da 20 gözaltı

Emniyet birimlerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Samsun'da zehir tacirlerine yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 20 zehir taciri gözaltına alındı.

Türkiye genelinde zehir​ tacirliği yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda son dönemde ciddi mesafe katedildi. Uyuşturucu madde​ kullanımında ve ticaretinde bulunan kişilere yönelik operasyon​ düzenlenmeyen şehir kalmadı.

Uyuşturucuyla mücadelede gelinen nokta vatandaşın huzurunu artırırken zehir tacirlerinde ise büyük bir korku meydana getirdi. Samsun​'da bu korkuya kapılmakta haklı olan 20 zehir taciri gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu maddeye el konuldu.

ÇOK SAYIDA ZEHİR ELE GEÇİRİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat, İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlükleri ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik büyük bir operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda  940,95 gram skunk, 745 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 529,19 gram metamfetamin, 278,14 gram sıvı sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 12,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) hammaddesi, 302 adet sentetik ecza, 54,51 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 4 adet kartuş, 2 adet esrarlı sigara, 5 adet hassas terazi, 10 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarar aparat ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 9 bin 650 TL ele geçirildi. 

Olaya ilişkin 20 kişi gözaltına alınırken yakalanan 1 kişinin hırsızlık suçundan hakkında 4 yıl 7 ay kesinleşmiş cezası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...