Tgrt Haber

Son dakika: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2022 10:00 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 10:05
Son dakika: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde yer alan Zeytin Dalı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdiği bildirildi. 

Türkiye’nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Terör örgütüne gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında adım attırmayan ve hain emellerine izin vermeyen kahraman Mehmetçik​ bir başarılı operasyona daha imza attı. Suriye’nin kuzeyinde yer alan Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklanan duyuruya göre 2 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. “Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil” ifadelerini kullanan bakanlık paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

https://twitter.com/tcsavunma/status/1601107623964643328

Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG​'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...