Tgrt Haber

Son dakika! Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Haftalardır tedavi gören askerimiz şehit oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
09 Eylül 2022 20:41 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 00:08
Son dakika! Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Haftalardır tedavi gören askerimiz şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terörle mücadelesini sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde 23 Ağustos'ta teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'dan haftalar sonra acı haber geldi. Uçakcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde 23 Ağustos'ta teröristlerce yapılan roketatar tacizi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın şehit​ olduğunu açıkladı.

MSB’den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde, 23 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan roketatar tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 9 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Son dakika! Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Haftalardır tedavi gören askerimiz şehit oldu

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Mehmetçik, gün içerisinde 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 4 teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyuruldu.

Ayrıca Pençe-Kilit operasyonunda da 2 terörist öldürüldü. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedef orası! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...