Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2022 11:42 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 12:17
Son dakika! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist, Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve İçişleri Bakanlığına bağlı güvenlik güçlerinin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen nokta operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB), Twitter'dan yaptığı paylaşımda,Zeytin Dalı​ ve Barış Pınarı​ bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

TERÖR VE TERÖRİSTE GEÇİT YOK

Bakanlığın paylaşımında, "Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam ediyoruz. "Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li terörist, Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1598961640065466368

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...