Tgrt Haber

Anne ve anneannesini parçalayıp, pencereden atmıştı! İşte vahşetin hemen sonrası: Ellerinden kan süzülüyor...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 10:20 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 10:49
Anne ve anneannesini parçalayıp, pencereden atmıştı! İşte vahşetin hemen sonrası: Ellerinden kan süzülüyor...

Zonguldak'ta annesi ile anneannesini baltayla parçalarına ayırıp pencereden aşağıya atan Rabia Çataklı'nın vahşet sonrasına ait fotoğrafları ortaya çıktı.

Zonguldak​'ta meydana gelen baltalı vahşet Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz pazar günü yaşanan korkunç olayda, Rabia Çataklı isimli cani sabaha karşı annesi Şeyda Çakırlı ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı baltayla parçalarını ayırdı.

Annesi ile anneannesinin parçalarını pencereden aşağıya atan kadın, ihbar sonrası bölgeye gelen polis ekipleri tarafında gözaltına alınmıştı.

"ONLARIN BİRER ŞEYTAN OLDUĞU SÖYLENDİ"

Ceset parçaları toplanarak adli tıpa yollanırken hastanede sağlık kontrolüne alınan cani kadın, bu sırada serçe parmağını koparıp yuttu.

5 sakinleştirici iğnenin ardından tutuklanan cani ifadesinde, "Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların birer şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım. Onları öldürdüm. İkisini de çok severdim…" diye konuşmuştu.

ELLERİ KAN İÇİNDE...

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay anında çekilen bir kare ise bugün ortaya çıktı. Kan donduran fotoğrafta Rabia Çataklı'nın sakinliği yüzüne böyle yansıdı. Elleri ise kanlar içinde kalmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...