Tgrt Haber

Zülfiye ninenin hayali gerçek oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evinde misafir etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İHA, AA
07 Ocak 2023 20:43 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 21:05
Zülfiye ninenin hayali gerçek oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evinde misafir etti 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrası kendisini evine davet eden 75 yaşındaki Zülfiye Ceylan'ın ricasını kırmadı. Zülfiye Ceylan’ın evine misafir olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zülfiye ninenin ikram ettiği pide ve sarmaların tadına baktı. Erdoğan'ı evinde gören Ceylan, "Çok şükür evimde sevinçle ve mutlulukla ağırladım" diyerek sevincini paylaştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​'nun Kumluca​ ziyareti sırasında bir araya geldiği 75 yaşındaki Zülfiye Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Bakan arkadaşlarım orada, hep beraber ne gerekiyorsa hepsini yapacağız. Türkmenistan'dan dönünce gelip oraları gezerim" sözlerine, “Allah razı olsun. Başkanım siz dünya durdukça durun. Sizin gibi lider görmedik. Benim ömrümde senin olsun oğlum" şeklinde karşılık vererek “O sözünün eridir” şeklinde konuşmuştu.

Dün Cumhurbaşkanı’na ikram etmek için heyecanla sarma hazırlayan 75 yaşındaki Ceylan, çok beklediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bugün evinde ağırlayarak ikramlarda bulundu. 

"ALÇAK GÖNÜLLÜ CUMHURBAŞKANIM"

Ceylan çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Çok sevindim, anlatamam. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok güzel oldu, Allah razı olsun. Yerdeki karıncayla beraber olan Cumhurbaşkanım, alçak gönüllü Cumhurbaşkanım” şeklinde konuştu.

Aralarında geçen diyaloglara ilişkin de açıklamalarda bulunan Ceylan, “Biz ona derdimizi anlattık o da bize tamam, dedi. Sel felaketinden konuştuk” dedi. Ceylan, “Nasibimde bu da varmış. Çok şükür evimde sevinçle ve mutlulukla ağırladım. İkram ettiklerim vücutlarına şifa olsun, Allah’ın verdiği nimetlerden ikram ettim. Pide, dolma, sarma, portakal, mandalina ve nar ikram ettim. Vedalaştık ve sonra gitti. Şimdi gülümsemeyeyim de ne zaman gülümseyeyim” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İHA, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...