Tgrt Haber

(Gülerek) şampiyon…

28 Mayıs 2024 13:57 | Güncelleme :28 Mayıs 2024 14:28

Ve iyiler mutlaka kazandı… Galatasaray, geçen sezon takımın başına ilk kez geçen Okan Buruk liderliğinde 2 sezondur Süper Lig’e ambargo koydu. Bu sezonun farkı ise çifte kupa. Okan Hoca sezon boyunca saha içerisinde kalarak, takımını en iyi şekilde yöneterek ve en önemlisi her olumsuzlukta o popüler GÜLÜŞÜNÜ yaparak hedefe ulaştı. Yani hocanın güler yüzü başarının nasıl geldiğini anlatıyor. Bir takım düşünün yıldızlarla dolu. En basit örneği Icardi. Böyle yıldızları takım içerisinde idare edip, yönetmek kolay iş değil.

İşte burada aile kavramı ortaya çıkıyor. Galatasaray nasıl 2 sezondur üst üste şampiyon oldu? Nasıl bu kadar motive kaldı sorusunun cevabı; sevgi, saygı ve aile olmaktan geliyor. Her ne kadar bu cümleler basit olarak algılansa da, Ali Yiğit Buruk, Ciro gibi isimlerin de takım içerisinde büyük rol oynadığını gördük. Bazıları bunları taklit etse de asılları tarih yazdı…

Yeni rota hesaplanıyor

2023-2024 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da yeni sezon yol haritası çoktan çizildi. Bu hırsla sarı-kırmızılı takım, 25. Şampiyonluk, 5. Yıldız için planlamalarını erkenden yaptı. Milli takıma katılan futbolcuların yanı sıra direkt tatile çıkanlar 2 Temmuz’da Florya’ya ayak basak. 9 Temmuz’da ise Galatasaray, Avusturya’da kampa girecek. Cimbom, yeni sezonun hazırlıklarına erken başlayarak yeni bir zaferin temellerini atmak için organize olmuş durumda.

Erden Timur sevgisi

Saha içerisinde Okan Hoca tarih yazarken saha dışarısında da Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur adeta savaştı. Hani diyoruz ya aile olmak işte burada Erden Timur devreye giriyor. En güzel sevgiyi takıma ve yönetime aşıladı. Düşünsenize 2 yıllık yöneticilik deneyiminiz var. Ve bu 2 yılda hep başarı elde etmişsiniz, şampiyon olmuşsunuz, yıldızları takıma kazandırmışsınız.  Rakipleriniz sizi saha dışına çıkararak, özel hayatınızda ve işinizden vurmaya çalışıyor. Rakiplere göre bu kadar başarıya karşı yapılabilecek tek şey ise kötülük. Fakat unutulan bir şey var; “İyiler mutlaka kazanır”… Galatasaray taraftarını en büyüm merak ettiği konulardan biri de Erden Timur göreve devam edecek mi? Sizlere güzel bir haber de vermek isterim. Erden Timur ile yola devam…

Yeni sezonda görüşmek dileğiyle…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Futbolda dün yok!
28 Ağustos 2024
Oyun bozan VAR!
17 Ağustos 2024
Skora aldanma!
10 Ağustos 2024