Tgrt Haber

Bitirim ikili

20 Ekim 2024 09:33 | Güncelleme :20 Ekim 2024 09:34

Okan Hoca’ya en güzel doğum günü hediyesini Galatasaray’ın süper starları Mauro Icardi ve Victor Osimhen verdi. Antalya deplasmanında 2 golle patlama yaşayan Icardi, 2. yarının sonlarına doğru yerini Osimhen’e bıraktı. Ve… Osimhen’den öyle bir gol geldi ki Antalyaspor tribünleri dahil, herkes ayakta alkışladı. Olağanüstü bir röveşata golüne imza atan Osimhen’i tüm futbol severler ağzı açık izledi.

Şunu bir kez daha rahatlıkla söyleyebilirim; dünyanın en iyi 2 golcüsü Galatasaray’da… Sarı-kırmızılı takımın taraftarları bu bitirim ikiliyi arkalarına yaslanıp, anın tadını çıkararak izlemeye devam etsinler. Çünkü sezon sonunda Osimhen’i dünya devlerinden birinde izleyeceğimizden eminim…

Şans alamaz!

Eee mücadeleyi de şöyle bir süzgeçten geçirelim. Hakem Ali Şansalan özellikle ilk yarıda verdiği hatalı kararla ön plana çıktı. Kaan Ayhan’ın burnunun kırılma, Icardi’nin ise çenesinin dağılma tehlikesi görmezden gelindi. Ve net olarak Veysel Sarı’nın Icardi’yi yaka paça düşürdüğü penaltı pozisyonu da unutulmamalı. Bu 3 kritik pozisyonda Antalyaspor’a sadece 1 sarı kart çıktı. Haftalardır Galatasaray’a sarı kart çıkmıyor diyenler dün geceki Antalya mücadelesini mutlaka izlesinler.

Kanatta rekabet

İlk kez 11’de başlayan Sallai, üst düzey bir performans ortaya koydu. Bu gidişle kanat bölgesinde forma savaşı alevlenecek gibi. Barış Alper, Sallai, Yunus ve hatta Ziyech arasında rekabet daha da artacaktır. Sallai zekasıyla ve çevikliğiyle de ön plana çıktı. Macar oyuncuyu daha fazla maçta aldığı sürelerle de görmek gerek.

Yunus ise Kerem Aktürkoğlu’nu hatırlattı. Icardi’ye artık gol paslarını Yunus veriyor. Icardi-Yunus ikilisi de harika işlere imza atıyor. Sara’nın savunmaya desteğe gelmesi, Torreira’nın kaptığı toplar da unutulmamalı. 

Antalya deplasmanında tek fire ise Jakobs. Sakatlık yaşayan Senegalli futbolcu, Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacak. Yabancı kuralından dolayı kadroda yer bulamayan Jelert’e şans doğdu diyebiliriz. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Lidere selam dur
12 Ekim 2024
Bu da mı kaza?
4 Ekim 2024