Tgrt Haber

Galatasaray’ın Erden ağabeyi…

5 Haziran 2024 11:28 | Güncelleme :5 Haziran 2024 11:29


Galatasaray siyasetinden dolayı yıpranan, iftiralara ve haksızlıklara boyun eğmek yerine dik duruş göstererek istifasını sunan Erden Timur, taraftarı ağabeysiz bıraktı. Hiçbir zaman Erden Timur, taraftarın gözünde “bey” konumunda değildi. Samimiyetinden, insanlara dokunuşundan dolayı Timur, herkesin “ağabey”i oldu.

Bu ayrılığa en çok üzülen ise tabii ki Galatasaray taraftarı. Nedenler, nasıllar yine cevapsız kaldı. Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında bazı sorulara karşı yine sessizliğini korudu. Üst üste gelen “kimler size ne yaptı” minvalindeki sorularına, kişi ismi zikretmeden cevap verdi; yeter ki Galatasaray parçalanmasın düşüncesiyle... 

Suyun karşı tarafı, yeni sezon için kenetlenme çabası içinde olurken, kendi “Erden ağebey”lerini bulmaya çalışırken, Galatasaray’ın siyaseti, Erden Timur kaybı getirdi.

Aslında bu durum ile karşı karşıya kalan sadece Erden Timur değil. Galatasaray’da ne zaman işler yolunda gitse, dönen tekere çomak sokuldu. Maalesef Erden Timur da bu kötü siyasetin mağduru oldu…

En önemli noktaya değineceğim: Taraftar, Erden Timur’un arkasında olmasa Galatasaray’ın bu siyaseti Timur’u lime lime doğrardı. Daha ne iftiralarla karşı karşıya kalırdı, bu da kulağa küpe olsun…

Aslan yattığı yerden belli olur

“Aslan yattığı yerden belli olur” sözünü sizlere burada hatırlatmak isterim. Hani Erden Timur’u komisyonculukla suçlayanlar var ya, bence Erden Timur’un, Nef Bebeköy’deki mekanını bir ziyaret etsinler. Şirketi 700-800 kere incelemeye giren ve hiçbir olumsuz tablo ile karşılaşmayanların yüzü kızarır mı? Asla kızarmaz. Kıskançlık, fesatlık yapanlar el birliğiyle Erden Timur’u pes ettirdi. Timur, nemalanan biri olsaydı istifasını vermezdi.

Bu bir veda değil…

Basın toplasını yerinde takip ederken, salonda herkesin gözlerinin dolduğuna şahit oldum. Aslında çok duygusal bir “geçici” veda oldu. Ailesinden, çocuklarından, annesinden, babasından Galatasaray uğruna uzak kalan Erden Timur, onların telefonlarını açamadığı zamanların bile olduğunu dile getirdi. Galatasaray ile yatıp, Galatasaray ile kalkan bir yönetici kaybetti bu camia.

Ne anlatacağız ki? 6 yaşındaki oğlunun mezuniyet törenine bile gidememiş… Erden Timur her şeye rağmen yine de diyor ki, “Ben maçları izlemeye stadyuma geleceğim, bana ihtiyaç olduğunda her zaman el uzatacağım.”

Kısacası “Ben Galatasaraylıyım, herkese küsebilirsiniz ama Galatasaray’a küsemezsiniz” mesajını verdi.

Anlamlı teşekkürler…

Başarılarla dolu 2 sezon geçiren Erden Timur, en başta Okan Hoca’ya olmak üzere gece yarılarına kadar mesai harcadığı transfer komitesine, stadyum çalışanından tutun, Florya’daki çaycıya kadar teşekkürlerini iletti. Dirsek dirseğe vererek çalıştığı mesai arkadaşları ve Galatasaray taraftarı Erden Timur’u bir ağabey olarak hatırlayacak.

En önemlisi de elbet bir gün taraftar, Erden Timur ile tekrar kavuşacak…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Futbolda dün yok!
28 Ağustos 2024
Oyun bozan VAR!
17 Ağustos 2024
Skora aldanma!
10 Ağustos 2024