Tgrt Haber

Maskeli balo başlıyor

15 Eylül 2024 10:52 | Güncelleme :15 Eylül 2024 10:53

Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen, Rizespor’a karşı ortaya koyduğu oyunla daha ilk mücadelesinde taraftarın gönlünde taht kurdu. Galatasaray taraftarına bir önerim var: Bu sezon Osimhen’i arkalarına yaslanıp, anın tadını çıkararak izlesinler. Ne de olsa 100 milyon euro bonservis bedeli olan bir yıldızdan bahsediyoruz.

Maskeli balo başlıyor, diyorum ama Mauro Icardi’nin de dönüşüyle asıl balo o zaman başlayacak. Osimhen dün gece gole çok yaklaşsa da sevincini Abdülkerim Bardakçı ile yaşamış oldu. Yıldız futbolcu golü bulamasa da performansıyla büyük beğeni topladı. Öyle bir tarzı var ki adeta yerinde duramıyor ve enerjisini tribünler hissetti. Ertelenen Gaziantep maçında sahada olmayacak ama Fenerbahçe derbisini iple çekecek gibi görünüyor. Bir hatırlatma yapalım. Victor, Gaziantep maçından önce transfer edilmediği için bu erteleme de Jakobs ve Sallai gibi forma giyemeyecek.

Sara ısınmaya başladı

Galatasaray’ın yeni orta sahası Gabriel Sara, dün gece sahanın en iyilerinden biriydi. 2 asist ve 1 golle oynayan Brezilyalı orta saha, Okan Hoca’nın verdiği görevi kusuruz yerine getirdi. Sara’yı her ne kadar 10 numara pozisyonunda beklesek de, hoca onu savunmadan top çıkarmada ve orta sahada top dağıtmasıyla değerlendiriyor. Sara tamamen hücuma yönelik oynasa, estirir diyorum. Bir öneride daha bulunmak istiyorum. Duran topları Mertens değil artık Sara kullanmalı.

Sol bek bulundu

Yeni transfer Jakobs’un ise savunma yönü oldukça kuvvetli. Ofansif tarafını ilerleyen maçlarda daha iyi göreceğiz. Ortaları ve ayağa pasları oldukça başarılı. Basit ve etkili bir oyun ortaya koydu. Önünde oynayan Yunus Akgün ise çabaladı ama etkisiz bir oyun sergiledi. O eski Yunus sahalara geri dönse, Barış Alper Yılmaz’ı ve Kerem Aktürkoğlu unutturacak potansiyelde. Bunun için ne yapması gerekiyor, ekstra yaparak çok çalışması gerek…

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Futbolda dün yok!
28 Ağustos 2024
Oyun bozan VAR!
17 Ağustos 2024