Tgrt Haber

O artık Benficalı Kerem…

10 Eylül 2024 09:19 | Güncelleme :10 Eylül 2024 09:19

2020-2021 sezonunda Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda Galatasaray formasıyla ilk hat-trick'ini yapan Kerem Aktürkoğlu bu kez Benfica’nın oyuncusu olarak Milli Takım formasıyla aynı stadyumda, İzlanda’ya karşı hat-trick yaptı.

Kerem Aktürkoğlu artık Galatasaray forması giymiyor… Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği süre boyunca yaptıklarından çok, yapamadıkları konuşulan Aktürkoğlu, baskı altında olmayınca adeta yeniden dirildi. A Milli Takım'a ise yüzde 100 seviyesinde katkıda bulundu.

Bu arada Kerem, Milli forma ile attığı birbirinden güzel golleri, özel durumu olan güzel yürekli kardeşimiz Abdülkadir’e armağan etti. Aktürkoğlu vefasını bir kez daha göstermiş oldu…

Milli Takım santrforlu…

Artık santrforlu bir Milli Takım izleyeceğimiz için oldukça mutluyum. Montella, Galler karşısında hücum hattında yine 0 formasyonuyla çıkmıştı. Zaman zaman Barış Alper Yılmaz’ı ileri uçta görsek de oyucunun mevkii orası olmadığı için verim alınamıyordu. Dün gece İzlanda karşısında Umut Nayir’i ileri uçta görünce bir oh çekmedim değil. Milli Takım kesinlikle santrfor ile oynamalı. Montella kafasındaki bütün taktiklerini bırakıp dün geceki mücadele şablonu üzerinden yol almasını tavsiye ediyorum.

Savunmada Abdülkerim Bardakçı yine iyi bir görüntü çizdi. Hücuma da katkıda bulunan Bardakçı, kendisini bulmaya başladı. Türkiye’nin genç yıldızı Arda Güler ise verdiği kritik paslarla takımına derin bir nefes aldırdı. Sol bekte harika performans ortaya koyan Eren Elmalı’yı da unutmamak gerek. Orijinal sol bek performansı izlemek tüm ülkeye keyif verdi. Ferdi Kadıoğlu dönene kadar Eren’i kazanmak da önemli bir hamle olacak gibi. 

Dün geceye dair tek eleştirimiz, yediğimiz gole. İzlanda fizik gücüyle ön plana çıkan gibi bir takım, hava toplarında etkililer. Bunu bildiğimiz halde duran toptan bir gol yedik. Her şeye rağmen 9 Eylül'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Milli Takım destan yazdı…

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Futbolda dün yok!
28 Ağustos 2024
Oyun bozan VAR!
17 Ağustos 2024