Tgrt Haber

Okan Buruk’un totemi

28 Temmuz 2024 10:28 | Güncelleme :28 Temmuz 2024 10:35

Tıpkı geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da hazırlık maçlarında kayıp yaşayan Okan Hoca, totemine kaldığı yerden devam ediyor. Kaybetme kredisini Süper Lig’e yansıtmak istemeyen hoca, hazırlık mücadelelerinde yenilgi kotasını doldurdu. Kampın ilk ayağında Fortuna Düsseldorf’a 5-2 kaybeden tecrübeli teknik adam ile mücadelenin sonunda kısa bir sohbet etme şansım olmuştu. Okan Hoca’ya, “hazırlık maçlarını kaybettiğini ve Süper Lig’de kolay kolay yenilgi yüzü görmediğini” ifade ettim. Hoca (Gülerek) “Bütün yenilgi kredimizi hazırlık maçlarında kullanıyoruz” diyerek yanıtladı. Kampın son gününde Parma ile oynanan hazırlık maçını da kaybeden hoca, artık Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesiyle kazanma modunu açacaktır.

Dün geceki mücadele tam bir ölçü maçıydı. Galatasaray kemik kadrosuyla sahadaydı. Bence, Süper Kupa mücadelesinin provası gibi düşünülse de uygulamada prova başaralı olmadı. Daha üretken bir Galatasaray izleyebilirdik. O üretken Galatasaray’ı 6 gün sonra oynanacak olan kupa mücadelesinde göreceğimizden eminim. Sonuçta bu maçlar oyunculara yükleme amaçlı yapılan organizasyonlar. Düşünsenize takım sabah antrenman yapıp akşam mücadeleye çıkıyor. Okan Hoca'nın sakatlık yaşanmaması için de ekstra tedbir alarak fazla oyuncu değişikliklerine gitmesi dikkatlerden kaçmasın.

KAMPIN MEYVELERİ

Sarı-kırmızılı takım Avusturya kampında Ziyech ve Zaha’yı geri kazandı. Geçtiğimiz sezon bu futbolculardan yüzde 100 verim alamayan Okan Hoca, oyuncuların performansından çok memnun ve umutlu. Bence Galatasaray yeni sezona 2 iç transfer yapmış oldu. Her iki futbolcu bu sezon takıma ekstra güç katacak gibi. Genç futbolculardan Metehan Baltacı iyi performans ortaya koydu. Adeta golcü stoper ünvanını elde etti. Yusuf Demir’in kampa hazır ve istekli gelmesi, Efe Akman’ın hücum yönünü geliştirmesi yeni sezon için umut vadediyor. Tabii ki Mertens’i de unutmamak gerekir. Onun için en iyi yorumu sizlerin yapmasını istiyorum…

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaya Temel - Son Yazıları
Bitirim ikili
20 Ekim 2024
Lidere selam dur
12 Ekim 2024
Bu da mı kaza?
4 Ekim 2024