Tgrt Haber

Alice Müzikali'nin başarısı sınırları aştı! Dubaili yapımcılar harekete geçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
29 Ağustos 2023 14:41 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 15:12
Alice Müzikali'nin başarısı sınırları aştı! Dubaili yapımcılar harekete geçti

Kapalı gişe oynayan Alice Müzikali’nin ünü dünyaya yayıldı. Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Enis Arıkan ve İbrahim Selim’i buluşturan yapım için Dubaili yapımcılar harekete geçti.

Alice Müzikali son oyunuyla seyircilerine veda etti. Tüm Türkiye'de beğeni toplayan müzikale ilgi yoğundu. Başarılı isimlerin sahneye çıktığı projenin ünü ülke sınırlarını da aştı. 

ALİCE MÜZİKALİ'NİN BAŞARISI SINIRLARI AŞTI 

Alice Müzikali ilk kez 7 Şubat 2019’da sahnelenmiş ve Serdar Biliş’in yönettiği müzikal yıllarca kapalı gişe oynanmıştı. 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü ve “En İyi Koreografi Ödülleri”nin de sahibi olan müzikal mayıs sonunda son oyunuyla veda etmişti. Serenay Sarıkaya​, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar​, Ezgi Mola, Enis Arıkan ve İbrahim Selim’i buluşturan “Alice Müzikali” geçen mart ayında da Disney Plus’ta yayınlanmıştı.

Alice Müzikali'nin başarısı sınırları aştı! Dubaili yapımcılar harekete geçti

Beyhan Murphy’nin koreografisiyle sahnelenen dev prodüksiyonlu müzikal için Dubai’den teklif geldiği öğrenildi. Yaratıcı yapımcılığına Ayşe Barım’ın imza attığı “Alice Müzikali”ni izleyen Dubaili yapımcılar projenin lisansını almak için harekete geçti. Görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu…

 

 

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...