Tgrt Haber

Avatar, 4K olarak yeniden sinemalara dönüyor

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Sputnik
22 Eylül 2022 13:06 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 13:18
Avatar, 4K olarak yeniden sinemalara dönüyor

Tüm zamanların en başarılı filmi olarak kabul edilen James Cameron'un Oscar ödüllü filmi 'Avatar', 4K olarak yeniden sinemaseverlerle buluşacak.

İlk kez 2009'da vizyona giren ve tüm zamanların en başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen 'Avatar', 4K teknolojisi ile yeniden seyircisi ile buluşacak.  Filmin başrollerini Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez ve Sigourney Weaver paylaşıyor. Film, ‘En İyi Sinematografi’, ‘En İyi Yapım Tasarımı’ ve ‘En İyi Görsel Efekt’ dallarında üç Oscar kazanmıştı. Film adeta ödül yağmuruna tutulmuştu. James Cameron'un Oscar ödüllü filmi Avatar​, 4K HDR olarak yeniden 23 Eylül'de vizyona girecek. Filmin devam halkası "Avatar: Suyun Yolu" ise 16 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

ÇAĞIN ÖTESİNDE GÖRSEL EFEKTLER

16 Aralık 2022’de sinemalarda olacak filmin ilki çağının ötesindeki görsel efektleriyle gündeme geldi. Filmin etkisi yıllar geçmesine rağmen hafızalarda tazeliğini koruyor.

Avatar, 4K olarak yeniden sinemalara dönüyor

Filmin yeniden rekorlar kırılacağı öngörülüyor. Görsel şölene doyacağımız filmde tanıdık simalar tekrar karşımıza çıkarken şimdiden rekorlara göz kırptı.

 

Kaynak: Sputnik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...