Tgrt Haber

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'lu Sen İnandır filmi listeleri alt üst etti!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Temmuz 2023 11:43 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 15:03
Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'lu Sen İnandır filmi listeleri alt üst etti!

23 Haziran'da Netflix'te yayınlanmaya başlayan Sen İnandır filminin başrolünde Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Çanakkale'nin sahil şeritlerinde çekimleri gerçekleşen dizinin başarısı dünyada ilgi çekmeyi başardı.

Sen İnandır filmi, izlenme rakamlarıyla yeni bir rekor kırdı. Sen İnandır filminin oyuncu kadrosu ve Türkiye'nin doğal güzellikleri tüm dünyanın ilgisini çekti. Sen İnandır dizisi izlenme oranlarıyla da takdir topladı. 

SEN İNANDIR FİLMİNDEN BAŞARI 

Onedio'da yer alan bilgilere göre; Netflix​'te izleyici ile buluşan, Ayça Ayşin Turan​, Ekin Koç​ ve Zerrin Sümer Tunçsav'ın başrollerinde yer aldığı Sen İnandır filmi dünyada ilgi çekmeyi başardı. 1 saat 44 dakikalık film, 3-9 Temmuz arası Netflix'te İngilizce olmayan filmler arasında zirvedeki yerini aldı. 

SEN İNANDIR OYUNCULARI 

  • Ayça Ayşin Turan,
  • Ekin Koç 
  • Naz Çağla Irmak,
  • Çağrı Çıtanak,
  • Zerrin Sümer,
  • Yıldız Kültür

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'lu Sen İnandır filmi listeleri alt üst etti!

SEN İNANDIR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Beyazperde'de yer alan habere göre; Torunlarının birbirleriyle evlenmesini isteyen iki büyükanne, onlar için tesadüf gibi gösterdikleri bir karşılaşma ayarlar. Durumdan haberleri olmayan iki genç karşılaştıklarında, çocukluk aşkları yeniden gün yüzüne çıkar ve eski defterler açılır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...