Tgrt Haber

Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan neden öldü, kaç yaşında, hangi filmlerde rol aldı?

15 Ekim 2022 13:00 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 14:10
Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan neden öldü, kaç yaşında, hangi filmlerde rol aldı?

Birçok film ve dizi projesinde rol alan Billur Kalkavan bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yaparak sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Billur Kalkavan 59 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Billur Kalkavan hangi dizi ve filmde rol aldı?

Son dönemde yakın arkadaşı Hamdi Alkan​'ın paylaşımı sonrası Akciğer kanseri​ tedavisine başladığı bilinen Billur Kalkavan​, bugün hayatını kaybetti. Sevenlerine büyük üzüntü yaşatan oyuncu​ Billur Kalkavan kaç yaşında?

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

2 Kasım 1962 yılında dünyaya gelen oyuncu Billur Kalkavan,  Abdülmecit'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunudur. Oyunculuk kariyerinin ilk başında 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş ile birlikte rol aldı. Lise öğrenimini ABD'de tamamladı ve psikoloji dersleri aldı. Birçok film ve dizide rol alan oyuncu son olarak sosyal medyada yayın yapmaya başladı. 

BİLLUR KALKAVAN HASTALIĞI

COVID-19​ tedavisinin ardından akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan tedaviye başladı. Sosyal medya hesabından sık sık tedavisi hakkında bilgi veren oyuncu, Her gün sağlığının daha iyiye gittiğini açıklamıştı. Bugün Hamdi Alkan'ın yaptığı paylaşımda Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan neden öldü, kaç yaşında, hangi filmlerde rol aldı?

BİLLUR KALKAVAN FİLM VE DİZİLERİ

Aşık Oldum,

Sonradan Görmeler,

Tatlı Kaçıklar, Şahin,

Böyle mi olacaktı,

Eyvah Babam,

Eyvah Kızım Büyüdü,

Azad,

Patron kim?,

Ihlamurlar Altında,

Bir Avuç Huzur,

Servet Avcısı,

Acayip Hikayeler

 

 

 

Kaynak: tgrt

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...