Tgrt Haber

BluTV abonelik ücretlerine zam: İşte yeni fiyatlandırma

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 12:13 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 12:15
BluTV abonelik ücretlerine zam: İşte yeni fiyatlandırma

Dijital yayın platformu BluTV, abonelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. Yıllık ve aylık fiyatlar değişti. İşte yeni tarife…

Enflasyonun artışıyla dijital yayın platformlarına da zamlar gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce Netflix​, Türkiye için tepki çeken zam​ yaparken, bir başka platform BluTV’de abonelik​ ücretlerine zam yaptığını duyurdu.

ABONELİK ÜCRETLERİ ARTTI

Dijital yayın platformu BluTV​'nin abonelik ücretlerine zam yapıldı. 20 Eylül 2022'den önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde ücret artışı, bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli olacak.

Dijital yayın platformu BluTV, son olarak haziran ayında zam yaptığı abonelik ücretlerini yeniden artırdı.  Buna göre BluTV, yapılan zammın ardından aylık abonelik ücretini 49,90 TL, yıllık abonelik ücreti ise 12 taksit seçeneği ile ayda 29,90 TL’ye çıkardı.

20 Eylül 2022'den önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde ücret artışı, bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli olacak.

İşte BluTV’nin güncel fiyatlandırması:

BluTV abonelik ücretlerine zam: İşte yeni fiyatlandırma

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...