Tgrt Haber

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nden yeni tanıtım videosu geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2022 12:39 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 12:40
'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nden yeni tanıtım videosu geldi

Uzun zaman sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Behzat Ç.’den yeni tanıtım videosu geldi. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde oynadığı dizi çok yakında yayımlanacak.

Geçmiş yıllara damga vuran Behzat Ç., başrolünde Erdal Beşikçioğlu​ ile yeniden ekranlara dönüyor. Milyonların dört gözle beklediği dizi için yeni bir tanıtım videosu daha geldi. İşte yeni ismiyle 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç.’nin tanıtım videosu…

Türkiye’nin dizi-film platformlarından BluTv’de ekranlara gelecek 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç., aksiyon ve komedi sahneleriyle yine herkesi ekrana kilitleyecek. Üst üste tanıtım videoları yayımlanan diziden heyecanlandıran bir video daha geldi.

BEHZAT Ç. İÇİN MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

BluTV​'nin yeni dizisi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi'nden yeni tanıtım yayımladı. Dizinin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.+

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizide oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Beşikçioğlu'nun yanı sıra, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...