Tgrt Haber

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı filme ödül yağdı! Başarıları ayakta alkışlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Eylül 2023 16:57 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 17:39
Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı filme ödül yağdı!  Başarıları ayakta alkışlandı

Netflix platformunda yayınlanan Yolun Açık Olsun filminin başrolünde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek yer aldı. Dram yüklü film 23 Mayıs 2022 tarihinde yayınlandı. Film aldığı ödüllerle takdir topladı.

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filminin çekimleri Dalyan ve çevresinde gerçekleşti. Dram yüklü filmde, oyunculuk performansları beğeni toplarken aynı zamanda izleyiciyi şaşırtmayı başaran bir final ile karşımıza çıktı. 

ENGİN AKYÜREK​ VE TOLGA SARITAŞ​'LI FİLMİNİN BÜYÜK BAŞARISI 

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in, başrollerini Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın üstlendiği Yolun Açık Olsun filmi, 5.Uluslararası Film Festivali’nde En iyi Dijital Film dahil olmak üzere toplamda 9 dalda aday gösterildi.

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı filme ödül yağdı!  Başarıları ayakta alkışlandı

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Film, eski bir ordu komutanının, arkadaşının sevgilisinin başka bir adamla evlenmesini engellemek amacıyla Dalyan'a gidişini ancak bu yolculukta bir muharebe trajedisinin acısını hatırlamasını ve travmalarla bezeli yolculuğunu anlatıyor.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ OYUNCULARI 

  • Engin Akyürek,
  • Tolga Sarıtaş
  • Berfu Benian,
  • Öykü Naz Altay,
  • Alpay Kemal Atalan,
  • Devrim Özder Akın,
  • Hasan Şahintürk 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...