Tgrt Haber

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç müjdesini verdi! Yeni sezon Etimesgut'ta çekilecek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ekim 2024 00:29 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 00:31
Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç müjdesini verdi! Yeni sezon Etimesgut'ta çekilecek 

Oyuncu ve aynı zamanda Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezon çekimlerinin 2025 Ocak'ta Etimesgut'ta başlayacağını açıkladı.

Etimesgut Belediye Başkanı ve aynı zamanda Etimesgut Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni olan Erdal Beşikçioğlu​, Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun 2025 yılı Ocak ayında çekimlerine başlanacağını duyurdu.

Uluslararası Etimesgut Kent Tiyatro Festivali çerçevesinde, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde Yekta Kopan’ın moderatörlüğünü üstlendiği ‘Meselemiz Ankara’ adlı söyleşide konuşan Beşikçioğlu, "Ocak ayında Etimesgut'ta, bu kentin insanlarıyla beraber çekimlere başlayacağız" ifadesini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç müjdesini verdi! Yeni sezon Etimesgut'ta çekilecek  - 1. Resim


BEHZAT Ç. NE ANLATIYOR? 

Behzat Ç., Ankara’da geçen bir polisiye dizisidir ve aynı isme sahip roman serisinden uyarlanmıştır. Dizi, özellikle işlenen suçların ardındaki psikolojik ve toplumsal boyutları ele almasıyla dikkat çeker. Hikayenin merkezinde Behzat Ç., kurallarına uymayan, sert ve başına buyruk bir cinayet​ büro amiri olarak yer alır. Hem kendi geçmişiyle hesaplaşırken hem de zorlu cinayet vakalarını çözmeye çalışır.

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç müjdesini verdi! Yeni sezon Etimesgut'ta çekilecek  - 2. Resim


Behzat Ç.'nin karanlık kişiliği, kızı Berna’nın trajik ölümü ve yaşadığı içsel çatışmalar dizinin duygusal yoğunluğunu artırır. Dizi Türkiye’nin toplumsal yapısına ve insan ilişkilerine eleştirel bir bakış sunarken, Behzat Ç.'nin adalet arayışındaki kişisel yolculuğunu da işler.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre13 Ekim 2024 00:35

Bu haberi okuduğumda çok sevindim, Behzat Ç. dizisi çok güzel bir diziydi, artık Etimesgut'ta çekilmesi hem bölgeye ekonomik katkı sağlayacak hem de diziyi daha da kaliteli yapacaktır

Sonraki Haber Yükleniyor...