Tgrt Haber

Fransa Sarayı kapılarını Ulusal Miras Günleri için açıyor

19 Eylül 2015 05:25
Fransa Sarayı kapılarını Ulusal Miras Günleri için açıyor

Konsolosluk personeli ile birlikte, Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğrencileri, dileyen ziyaretçilere, sarayı tanıtacaklar.

Ulusal Miras Günleri kapsamında, Fransa Sarayı, 19 Eylül Cumartesi (bugün) bir günlüğüne, ziyarete açılacak.Fransa’da 30 yıldır uygulanan ve günümüzde Avrupa’nın 50’den fazla ülkesinde düzenlenen ‘Ulusal Miras Günleri’ kapsamında, Beyoğlu’nun ulusal mirasının bir parçası olan Fransa Sarayı, 19 Eylül Cumartesi günü, bir günlüğüne, kapılarını ziyaretçilere açacak. Kasım 2015’te, Paris’te düzenlenecek olan ‘İklim konferansı’ öncesinde, iklim ve çevre konuları göz önünde bulundurularak, bu sene, "Yeşil Saray" teması seçildi. Saray’ın çeşitli mekanlarını gezecek, çevre konularında atılan somut adımları ve ünlü fotoğrafçı, Yann Arthus Bertrand’nın, ‘İklim değişiklişine karşı 60 çözüm’ isimli sergisini görebileceksiniz.Konsolosluk personeli ile birlikte, Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğrencileri, dileyen ziyaretçilere, sarayı tanıtacaklar.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...