Tgrt Haber

Harry Potter serisi devam edecek mi? Harry Potter devam filmi gelecek mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2022 16:05 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 17:09
Harry Potter serisi devam edecek mi? Harry Potter devam filmi gelecek mi?

Harry Potter serisi 20. yıla özel olarak geçtiğimiz aylarda HBO Max’de yayınlanan Return to Hogwarts (Hogwarts’a Dönüş) filmiyle günlerce konuşuldu. Oyuncular 20. yıla özel bir araya geldi ve birçok kez röportaj verdi. Bu gelişme sonrası serinin hayranları Harry Potter devam filminin çekilip çekilmeyeceğini merak etmeye başladı.

J.K. Rowling’in fantastik romanlarından oluşan Hary Potter serisi 8 seriden oluşmaktadır. Harry Potter​ ile arkadaşları Hermione Granger ve Ron Weasley'nin yaşamlarını konu alan seride kullanılan efektler ve teknolojiler büyük ses getirdi. 

HARRY POTTER 9 ÇIKACAK MI?

20. yıla özel yayınlanan Return to Hogwarts (Hogwarts’a Dönüş) filmi sonrası son olarak 2011 senesinde yayınlanan filmin devamının gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Filmin devam serisinin olup olmayacağı konusunda konuşan CEO David Zaslav, yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirse filmin devamının gelebileceği sinyalini verdi. Şirketin Superman ve Harry Potter gibi birçok seriyi devam ettirmek istediğini belirten Zaslav. “Franchise’lara odaklanacağız” diyen Zaslav, “13 yıldır bir Süpermen filmimiz olmadı. 15 yıldır Harry Potter çekmedik. DC filmleri ve Harry Potter filmleri, son 25 yılda Warner Bros.’a çok fazla kazanç sağladı. J.K. ile Harry Potter’ın ilerleyişi üzerine bir şeyler yapıp yapamayacağımızı görmek istiyorum” dedi.

Harry Potter serisi devam edecek mi? Harry Potter devam filmi gelecek mi?

HARRY POTTER SERİLERİ

2001 yılında ilk serisi Harry Potter ve Felsefe Taşı ayınlandıktan kısa süre sonra büyük ses getirdi. 2002 yılında Harry Potter ve Sırlar Odası, 2004 yılında Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, 2005 yılında Harry Potter ve Ateş Kadehi, 2007 yılında Harry Potter Zümrüdüanka yoldaşlığı, 2009 yılında Harry Potter Melez Prens, 2010 yılında Harry Potter ve Ölüm Yadigarları bölüm 1 ve 2011 yılında Harry Potter ve Ölüm Yadigarları bölüm 2 yayınlandı. 

Harry Potter serisi devam edecek mi? Harry Potter devam filmi gelecek mi?

HARRY POTTER OYUNCULARI

  • Daniel Radcliffe,
  • Emma Watson,
  • Rupert Grint,
  • Tom Felton,
  • Matthew Lewis,
  • Alan Rickman,
  • Maggie Smith,
  • Bonnie Wright
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Enes 16 Kasım 2022 12:54

Isı çok seviyorum hergün izliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...