Tgrt Haber

Hollywood tarihinde bir filmden en çok kazanan aktör belli oldu!

19 Temmuz 2023 16:51 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 16:55
Hollywood tarihinde bir filmden en çok kazanan aktör belli oldu!

Hollywood tarihinde bir filmden en çok kazanan aktör Dwayne Johnson oldu. Johnson, 'Red One' filminden kazandığı 50 milyon dolar ile tarihe geçecek.

Hollywood'un sevilen oyuncularından Dwayne Johnson, Hollywood tarihinde bir filmden en çok kazanan aktör olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor. Filmleri beğeniyle izlenen aktör 'Red One' filminden tam 50 milyon dolar kazanarak tüm rekorları alt üst etmeyi başardı.

'RED ONE' FİLMİYLE İZLEYİCİNİN KARŞISINA GEÇECEK

Son olarak Hızlı ve Öfkeli 10 filminde hayranlarına sürpriz yapan Dwayne Johnson, bu yıl Chris Evans ve J.K. Simmons'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Red One' adlı filmle izleyicinin karşısına geçecek. 

Dwayne Johnson, Hollywood tarihinde bir filmden en çok kazanan aktör olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor.

50 MİLYON DOLAR KAZANDI

Puck News'de yer alan habere göre, ünlü oyuncu bu filmden büyük bir servet kazanarak dikkatleri yeniden üzerine çekti. Callum Drift, Commander of the E.L.F rolünü canlandıran Johnson, Hollywood tarihine adını yazdıracak bir rekora imza attı. Oyuncu, 50 milyon dolar ile bir filmden en çok kazanan aktör olmanın gururunu yaşayacak. 

ROBERT DOWNEY JR.’IN REKORUNU KIRDI

Johnson, 2019 tarihli 'Jumanji: The Next Level' filminden ve 'Red Notice' adlı filmden 23,5 milyon dolar gelir elde etmişti. Bu rekor daha önce Robert Downey Jr.'a aitti. Oyuncu, 'Captain America: Civil War' filminden 40 milyon dolar kazanmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...