Tgrt Haber

Marvel filmlerinin yapımcısı Stan Lee'nin hayatı belgesel oluyor: Yayınlanacağı platform da belli oldu

30 Aralık 2022 11:39 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 11:39
Marvel filmlerinin yapımcısı Stan Lee'nin hayatı belgesel oluyor: Yayınlanacağı platform da belli oldu

Marvel filmlerinin en eski ve ünlü yapımcılarından Stan Lee'nin hayatı belgesel oluyor. Yayınlanacağı platform da belli oldu

Efsanevi çizgi romanların yapımcısı Stan Lee'nin hayatı, 100. yılında belgesele konu oluyor. 

Spider-Man, X-Men ve Black Panter gibi dünyaca ünlü serilerin yapımcısı Stan Lee'nin adı halen Marvel Studios tarafından yaşatılırken, 100. doğum gününde belgeseliyle tekrardan hatırlanacak.

2023'TE YAYINLANACAK

Marvel'in bir blog gönderisinde yer verilen açıklamalara göre Stan Lee'nin belgeseli, basitçe ''StanLee'' adıyla 2023'te yayınlanacak.

Belgeselin hangi platformda yayınlanacağı da yine aynı blog gönderisinde paylaşıldı. 2023'te yayına girecek Stan Lee belgeseli Disney Plus platformunda yayına girecek. 

2018'de, 95. yaşında hayatını kaybededen Lee, Marvel Studios'un gişe rekorları kıran birçok filminde büyük emekler verdi. 

Süper kahraman türü çizgi romanlarını dünyaya tanıtan Lee, Spider-Man, X-Men, the Avengers, Black Panther gibi önemli yapımlar için çok sayıda kurgusal karakterler oluşturdu.

Kaynak: Cnet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...