Tgrt Haber

Nermin Kalaycı: Türkiye'de etnik house müzik kültürüne ilgi artmakta

03 Haziran 2023 20:21 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 20:24
Nermin Kalaycı: Türkiye'de etnik house müzik kültürüne ilgi artmakta

Kendine has müziği ile Fransa'da adından söz ettiren DJ Nermin Kalaycı, etnik house müziğin Türkiye'de de ilgi görmeye başladığını belirterek, açıklamalarda bulundu. 

2006 yılında müzik​ sektörüne adım atarak emeklerinin karşılığını alan başarılı DJ Nermin Kalaycı, Fransa​'da etnik house müziği ile dünyaca ünlü birçok kişi tarafından hem tanınan hem de sevilen sanatçı Nermin Kalaycı, “Etnik house müziğin benim için yerinin çok ayrı olduğu ortada. Kendimi bu müzik ile anlatma imkanı buldum ve insanlar beni aynı, olduğum gibi sevdiler. Bu beni çok daha teşvik etti ve başarılı olmanın kapılarını, bu sayede aralayabildim.” dedi.

"TÜRK ESİNTİLERİNİ PARÇALARIMDA YAŞATIYORUM" 

Bir kişi nereye taşınırsa taşınsın kendi kültürünü hala içinde yaşattığını belirten Kalaycı, “Ordu'da doğdum büyüdüm. Kendi kültürümü en ince ayrıntısına kadar öğrendim. Nerede yaşarsam yaşayım kendi kültürümü hep içimde taşıdım. Kendi içimde bana ait olanı yücelttim ve müziklerime yansıttım. Bu sebeple de yurt dışında çok fazla ilgi gördü ve insanlar beni sevdi. Hatta Türk müziğini araştırmaya başlayan birkaç sanatçı arkadaşım dahi oldu.” dedi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...