Tgrt Haber

Rolling Stones efsanesi yeni albümle dönüyor!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 16:55 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 17:16
Rolling Stones efsanesi yeni albümle dönüyor!

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Rolling Stones yıllar sonra yeni albümle dönüyor. Yeni çalışma grubun 2005 yılından bu yana yayımlanan ilk orijinal stüdyo albümü olacak.

İngiliz rock müzik grubu The Rolling Stones, yıllar sonra yeni albümle dönüyor. Grup, 18 yıl sonra ilk kez yeni orijinal şarkılar içeren bir albüm çıkaracak. Albümünün 12 parçadan oluşacağını ve tamamının ekim ayında çıkacağı açıklandı.

LAYD GAGA DA YER ALACAK!

Albümde Lady Gaga, Stevie Wonder ve grubun eski basçısı Bill Wyman'ın da yer alacağı bildirildi. Grubun 2021'de hayatını kaybeden davulcusu Charlie Watts'ın son kayıtları da albümde yer alıyor. Watts, bu albümdeki 2 şarkının davulunu çalıyor. 

'ANGRY' DİNLEYİCİYLE BULUŞTU

ABD'li talk şovcu Jimmy Fallon düzenlenen bir etkinlikte, grubun üyeleri Mick Jagger, Ronnie Wood ve Keith Richards ile röportaj yaptı. Albümün bir parçası olan “Angry” de dinleyiciyle buluştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...