Tgrt Haber

Ryan Reynolds namı diğer Deadpool, sosyal medyadan paylaştı: Bunu sindirmek biraz zor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
30 Temmuz 2024 09:12 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 09:13
Ryan Reynolds namı diğer Deadpool, sosyal medyadan paylaştı: Bunu sindirmek biraz zor

Deadpool & Wolverine filmi vizyona girdi. Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Film hakkında konuşan Reynolds, mutluluğunu ifade etti.

Deadpool ve Wolverine​'i bir araya getiren Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerinde olduğu film​, 26 Temmuz'da vizyona girdi. ABD'deki ilk hafta sonunda 205 milyon dolar kazanan film, tüm zamanların en yüksek açılış hasılatı sıralamasında sekizinci sıradaki yerini aldı. Ayrıca film, yılın en iyi açılış hasılatını elde eden animasyon filmi Ters Yüz 2'yi de geride bırakmış oldu.

Filmde Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds da kırılan rekorun ardından sosyal medya hesabından filmle ve izlenmelerle ilgili bir paylaşım yaptı.

RYAN REYNOLDS: HERKESE TEŞEKKÜRLER

Yeşil Fener'in (Green Lantern) de yıldızı olan Ryan Reynolds, yaptığı paylaşımda, "Bunu sindirmek biraz zor. Ama bu hafta sonu filmi izlemeye giden herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Ryan Reynolds namı diğer Deadpool, sosyal medyadan paylaştı: Bunu sindirmek biraz zor - 1. Resim

HUGH JACKMAN: DÜNYANIN 1 NUMARALI FİLMİ

Hugh Jackman da sosyal medyasında karakteri Wolverine'in "Dünyanın 1 numaralı filmi" yazan, çerçevelenmiş bir fotoğrafa baktığı bir resim paylaştı. Wolverine & Deadpool filminin dünyanın 1 numaralı filmi olduğunu belirten Jackman, izleyenlere teşekkür etti.

Ryan Reynolds namı diğer Deadpool, sosyal medyadan paylaştı: Bunu sindirmek biraz zor - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...