Tgrt Haber

Efsanelerin efsanesi Simpsonlar'ın veda tarihi belli oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 09:57 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 10:53
Efsanelerin efsanesi Simpsonlar'ın veda tarihi belli oldu

Simpsonlar son olarak Kahramanmaraş depremini yıllar öncesinden bilmesiyle gündeme gelmişti. Simpsonlar'ın (The Simpsons) yıldızı Hank Azaria, şimdilerde 34. sezonuyla izleyici karşısına çıkan çizgi dizinin ne zaman bitebileceği hakkında konuştu.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ABD'de 34. sezonuyla ekrana gelen The Simpsons'lar tahminleriyle gündemden düşmüyor. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Simpsons şimdiden  35. ve 36. sezon için onay aldı.

Dizide "Moe", "Polis Şefi Wiggum" ve "Comic Book Guy" gibi bir dizi karakteri seslendiren Hank Azaria, People dergisine konuştu.

"40'A KADAR SÜRECEK"

Azaria, dizinin sonuyla ilgili bir soruya "Bunu ben de merak ediyorum. Biliyorsunuz, 35. ve 36. sezonları yapıyoruz. Muhtemelen 40'a kadar süreceğini tahmin ediyorum. İyi gidiyor gibi görünüyor" diye cevap verdi.

Seslendirme sanatçısı sözlerine, "Son 10-15 yılda televizyon yayınlarının iyi iş yapmasının ne anlama geldiğine dair standartlar çok değişti. Ama mevcut standartlar ne olursa olsun, biz iyi gidiyor gibi görünüyoruz. Çalışanlar bunu yapmaktan hâlâ keyif alıyor. Diziyi istiyorlar gibi görünüyor. Bu yüzden devam edeceğimizi düşünüyorum" diye devam etti.

"SESLER YAŞLANMAZ"

Azaria, "Sesler pek yaşlanmaz. Yani bunu yapmaya devam edebiliriz. Animasyon da yaşlanmıyor. Animasyon daha iyi ve daha hızlı hale geliyor" ifadelerini kullandı.

ABD'nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons; Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie karakterlerinden oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin parodisini sunuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...