Tgrt Haber

Soluk soluğa bir bilim kurgu kitabı! Verâ: Ötenin Çağrısı, yeni bir evrenin anahtarını sunuyor

15 Haziran 2023 17:28 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 17:38
Soluk soluğa bir bilim kurgu kitabı! Verâ: Ötenin Çağrısı, yeni bir evrenin anahtarını sunuyor

Yazın gelmesi ile beraber gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak isteyen yayınevinden yeni bilim kurgu kitabı. 6 yazardan kaleminden çıkan Verâ: Ötenin Çağrısı, gençleri yeni bir evrenin kapılarını aralıyor. 

Lise çağındaki gençlerin okuma alışkanlığını arttırmak isteyen Mosquito Yayınevi, bilim kurgu​ dalında “Verâ: Ötenin Çağrısı” adlı kitabı yayın hayatına kazandırdı. 6 yazarın kaleminden çıkan kitap, gençlere yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Kitap, devasa ve detaylı bir evrene, derin metaforlara, farklı kültürlere ve girdap gibi çeken karakterlere sahip. Verâ: Ötenin Çağrısı romanında 6 farklı yazar, galaksi-boyu bir krizi 6 anahtar karakter üzerinden anlatıyor. Her yazarın karakterleriyle iç içe olan yazı stili okuyucuları sadece farklı gezegenlere değil farklı insan zihinlerine giden bir yolculuğa da çıkaracak.

6 YAZAR 6 KARAKTER 

Verâ: Ötenin Çağrısı, bilim-kurgu gibi deneyselliğe öncülük yapan bir tür. Kitabın arka kapağında şu ifadeler yer alıyor: “Krizin eşiğinde bir galaksi. Yıllardır açıktan ve gizliden mücadele içinde olan gezegen-devletleri birbirleriyle üstünlük yarışında. İnsanın ve nüfusun en değerli ekonomik birim olduğu bu galaksinin en zengin gezegeni Amarra, büyük planını harekete geçirmeye hazırlanırken sıradan birinin keşfi tüm galaksi için kaçınılmaz savaşı kapıya getirecek.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...