Tgrt Haber

Woody Allen: Son filmimi çekip sinemayı bırakacağım

30 Haziran 2022 09:48 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 09:59
Woody Allen: Son filmimi çekip sinemayı bırakacağım

Dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen, sinema kariyerini sonlandırma niyetinde olduğunu açıkladı.

Oscar ve BAFTA başta olmak üzere birçok ödülün sahibi 85 yaşındaki Woody Allen, kariyerinin 50’nci filmini Paris’te çekeceğini ve bunun muhtemelen son filmi olacağını söyledi. Instagram Live’de ABD’li aktör Alec Baldwin’le bir söyleşi gerçekleştiren Allen, kararına gerekçe olarak da dijital yayın platformlarını gösterdi. 

HEYECANIM BİTTİ 

Allen konuşmasına şöyle devam etti: “Heyecanım gitti. Bir Film yapıyorsunuz, sinemada birkaç hafta geçiriyor, ardından platformlara gönderiliyor ya da görüntüleme başına ödeme uygulanıyor. Bu bana keyif vermiyor” dedi. 

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ 

Baldwin geçen yıl 21 Ekim’de New Mexico’daki ‘Rust‘ filminin setinde bir sahneye hazırlanırken elindeki silahla ateş etmişti. Vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmiş, yönetmen Joel Souza yaralanmıştı.

Woody Allen: Son filmimi çekip sinemayı bırakacağım

Baldwin röportajı duyurduğu Instagram paylaşımında kimsenin yargılarıyla ilgilenmediğini belirterek “Ben kendi düşünceleri olan biriyim ve başkalarının yaptığı spekülasyonlar zerrece umurumda değil” dedi.  Baldwin 86 yaşındaki yönetmenle kariyeri ve mizahi denemelerden oluşan yeni kitabı ‘Zero Garvity’ üzerine konuşmayı tercih etti.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...