Tgrt Haber

Stranger Things'de yönetmenler isyanda: Bu kadar da hızlı büyünmez ki 

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, Insider, TVLine
27 Ağustos 2022 11:04 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 11:14
Stranger Things'de yönetmenler isyanda: Bu kadar da hızlı büyünmez ki 

Netflix’in en popüler dizi olan Stranger Things'de Will Byers karakterini oynayan Noah Schnapp, yönetmenlerin çocuk oyuncuların hızla büyümesinden hoşlanmadıklarını söyledi.

Dünya çapınca geniş bir hayran kitlesi olan Netflix’in en popüler dizi Stranger Things, 4. sezonuyla ortalığı yıkıp geçti. Dizide Will Byers karakterini canlandıran Noah Schnapp, dizi setiyle ilgili çok ilginç detaylar paylaştı.

Diziyi ilk sezonun çıktığı günden beri takip edenlerin ‘Bu çocuklar ne kadar da hızlı büyüyor?’ sorusunu anlaşılıyor ki yönetmenlerde sormuş. Schnapp, yönetmenlerin çocuk oyuncuların hızla büyümeye başlamasından hoşlanmadığını söyledi.

“DEĞİŞİMİN ZİRVE YAPTIĞI ZAMANLARDI”

Şimdi 17 yaşında olan Schnapp, dizi başladığında 10 yaşındaydı. Oyuncu, kendisi Will karakterinden daha erken ergenliğe girince settekilerin biraz afalladığından bahsetti:

"Değişimin zirve yaptığı zamanlardı. Ergenlik, büyümek, hepimiz her şeyimizle değişiyorduk ve yönetmenler tam anlamıyla bundan hoşlanmıyordu"

Ergenliğe girmesinin ardından bir yapımcının kendisine gelip, dizinin ilk sezonundaki masumluğu sürdürmek için sesinin değiştirip değiştiremeyeceğini sorduğunu söyleyen Schnapp, yapımcının, kendisinden biraz da kambur durmasını istediğini belirtti.

DİZİ BAŞLADIĞINDA EN BÜYÜKLERİ 14 YAŞINDAYDI

Schnapp'in rol arkadaşları Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin ve Gaten Matarazzo da diziye başladıklarında çok küçüktü; en büyükleri McLaughlin 14 yaşındaydı. Dizinin 4. sezonunda 14 yaşlarındaki karakterleri canlandıran oyuncuların yaşları artık 17 ile 20 arasında değişiyor.

5. SEZONDA FİNAL YAPACAK

Dizinin senaristlerinden Ross Duffer, haziranda verdiği bir röportajda çocuk oyuncuların büyümesi nedeniyle 5. sezonda zaman atlaması yapmak zorunda kalabileceklerini dile getirmişti. Stranger Things, 5. sezonuyla final yapacak.

Kaynak: Independent Türkçe, Insider, TVLine
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...