Tgrt Haber

Ünlülerin Menajeri İbrahim Koç: Doğru iletişim her şeydir

21 Kasım 2022 15:05 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 15:07
Ünlülerin Menajeri İbrahim Koç: Doğru iletişim her şeydir

Ünlülerin menajerliğini ve organizatörlüğünü yapan İbrahim Koç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pek çok ünlünün hayranlarıyla buluşmasına vesile olan konserleri organize eden Koç, “Mesleğimden memnunum çünkü iş hayatında aktif olmayı çok seviyorum. Bugüne kadar hem yurt içi hem de yurt dışında pek çok konseri organize ettim. Birlikte çalıştığım ünlü isimlerle çok özel bir diyalogumuz var. Özellikle bu meslekte doğru iletişimin her şey anlamına geldiğini düşünüyorum.” sözleriyle mesleğine dair açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar çalışmaları sayesinde çeşitli ödüllerin sahibi olan İbrahim Koç, aynı zamanda yenilikçi projelerde yer alarak çalıştığı isimlerin etkinliklerini düzenliyor. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Koç, “Bir insan hangi sektörde olursa olsun işini en iyi şekilde yapmalı. Bulunduğunuz sektöre değer katmalısınız. Yalnızca para kazanmak için çalışmak, iş hayatının işkenceye dönüşmesine neden olacaktır. Bu düşünceye inandığım için hep en iyisini yapmaya çalıştım.” sözleriyle kariyer hayatındaki çalışmalarının ardında yatan düşünceden bahsetti.

ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Çalıştığı ünlü isimlere yenilerinin eklendiğinin altını çizen İbrahim Koç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bulunduğu sektörde aktif bir şekilde çalışmanın çok önemli olduğunu belirten Koç, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “İçerisinde yer aldığım sektörün hem avantajları hem de dezavantajları bulunuyor. Her şeyden önce çalıştığınız isimlerle diyalogunuz çok iyi olmalı. Onların taleplerini anlayabilmeli, taleplere uygun bir çalışma sistemi içerisinde olmalısınız. Bunun yanı sıra her zaman günceli takip etmeli, güncel gelişmelere uygun bir çalışma anlayışı ile yolunuza devam etmelisiniz. Böylelikle sektörde ön plana çıkabilir, aranan isim olabilirsiniz.”

YENİLİKÇİ PROJELERDE YER ALIYOR

Yenilikçi projelerde yer alarak kariyer hayatında önemli atılımlarda bulunan İbrahim Koç, projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Her zaman kendimi geliştirmek gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle farklı projelerde yer almaya çalışıyorum. Çalıştığım alan kendimi sürekli geliştirmemi mümkün kılıyor. Bu durumu seviyorum. Umuyorum ki sistemli ve profesyonel çalışmalarıma devam ederek bu alanda daha fazlasını yapabilirim. Şu anda çalıştığımız pek çok ünlü isim mevcut. Bu sayının artacağını öngörüyorum.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...