Tgrt Haber

Wednesday hayranları hazır olun, ikinci sezonda tüm ilişkiler karışacak: Daha önce yapmadığımız şey değil

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant
27 Aralık 2022 10:21 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 11:04
Wednesday hayranları hazır olun, ikinci sezonda tüm ilişkiler karışacak: Daha önce yapmadığımız şey değil

Netflix’in onlarca dizisi arasından bir anda fırlayan ve dünyada en popüler dizilerden biri olan Wednesday’in yapımcıları ikinci sezon için dizinin hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Dizideki tüm ilişkileri keşfetmek ve hepsini karıştırmak istediklerini belirten senaristler, kararın kendilerine bırakılması takdirinde Wednesday’in birkaç sezon sürebileceğini söyleyip, ‘daha önce yapmadığımız şey değil’ dedi.

Netflix'in Strenger Things dizisinden sonra dünyada büyük yankı uyandıran diğer bir dizisiWednesday'in senaristlerinden dizinin hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalar geldi. Diziyi izleyemenlerin bile sosyal medyada her iki dakikada bir önüne çıkan Jenna Ortega​'nın dansıyla 'aaa yeter artık, tamam izlicem' dediği Wednesday'in senaristlerin kararına kalırsa uzun bir süre daha devam edeceği görünüyor... Wednesday'in ikinci sezonu için henüz ses çıkmasa da dünya çapında büyük başarı yakalayan yapımın devamına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçen ay yayımlanan ve oldukça beğenilen dizinin senaristleri Al Gough ve Miles Millar, Hollywood Reporter'a verdikleri röportajda dizinin hayranlarını heyecanlandırdılar. ilk sezonun Wednesday'in okulu Nevermore Akademi'nin kapanmasıyla biten birinci sezonun ardından dizinin devamında nelere odaklanacakları soruldu.

"TÜM İLİŞKİLERİ KEŞFETMEK, HEPSİNİ KARIŞTIRMAK İSTİYORUZ"

Tüm ilişkileri keşfetmek ve birnevi hepsini karıştırmak istediklerini belirten Gough, "Okulun kapanması ikinci sezon için bize çok fazla seçenek sunuyor, bunu keşfedeceğimiz için heyecanlıyız" dedi. Dizinin odağında Wednesday ve Enid'in arkadaşlığının olduğunu ve ikinci sezonda da bunu sürdüreceklerinin altını çizen Gough, "Wednesday, arkadaşlık havuzuna parmak ucunu değdirdi. Enid'e sarıldı; sezonun büyük olaylarındandı. Bakalım bu nasıl ilerleyecek, merak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE YAPMADIĞIMIZ ŞEY DEĞİL"

Röportajı yapan gazeteci, yaratıcılara bu karar onlara bırakılsaydı diziyi kaç sezon sürdürmek isteyeceklerini sordu. Gough, "Televizyonun güzel yanı, isterseniz sezonlarca devam edebiliyorsunuz, daha önce yapmadığımız şey değil" dedi ve ekledi:

"Bu, hoşlandığımız bir şey. Yıllar boyunca karakterlere ilgisini kaybetmeyen izleyicilerle özel bir bağ kuruyorsunuz. Gidebildiğimiz kadar gitmek isteriz"



Kaynak: Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...