Tgrt Haber

1 milyar dolarlık vurgun! Aşkım Kapışmak'ın sertifika detayı ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2024 14:52 - Güncelleme : 31 May 2024 14:52
1 milyar dolarlık vurgun! Aşkım Kapışmak'ın  sertifika detayı ortaya çıktı

Ankara merkezli 21 ilde yüksek kazanç vaadiyle 1 milyon dolarlık vurgun yapan şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda yazar Aşkım Kapışmak da gözaltına alındı. Gözaltına alınan Kapışmak’ın işlemlerinin sürdüğü ve ifadesinin alınacağı öğrenildi.

21 ilde “sıfır risk ile yüksek kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık​ suçunu işleyen 127 şüpheliye yönelik düzenlenen “Sibergöz-42” operasyonları çerçevesinde Aşkım Kapışmak da gözaltına alındı. 

AŞKIM KAPIŞMAK'IN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR 

Sıfır risk ile yüksek kazanç vaadiyle nitelikli dolandırıcılık​ suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda İstanbul​'da gözaltına alınan Yazar Aşkım Kapışmak, Ankara’ya getirilmişti. 127 kişinin yakalandığı operasyon çerçevesinde gözaltına alınan Kapışmak’ın işlemlerinin sürdüğü ve ifadesinin alınacağı öğrenildi. Aşkım Kapışmak’ın örgütün üst düzey yöneticileriyle ‘Eğitim ve Bilgilendirme Kampı’ adı altında toplantılar yaptığı ve katılımcılara sertifika vererek yapıya insan kazandırdığı iddia edildi. 

1 milyar dolarlık vurgun! Aşkım Kapışmak'ın  sertifika detayı ortaya çıktı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...